Druženje sa spisateljicom Innom Moore

U Kutini je u sklopu Mjeseca hrvatske knjige predstavljena Ina Špiček, autorica ljubavnih i erotskih romana. Poznatija kao Inna Moore, kako potpisuje svoje romane, Ina Špiček ima svoju publiku diljem Hrvatske, ali veliku popularnost stekla je i u susjednim zemljama. 

 
  U kutinskoj Knjižnici s njom je razgovarala ravnateljica Suzana Pomper. Kroz razgovor su se spominjala konkretna pitanja oko pojedinih knjiga i njezinih nastavaka u nastajanju, ali i pitanja privatne prirode o kojima je autorica rado govorila.

Otvorena i srdačna, Ina Špiček očito uživa u pisanju svojih djela, čemu ide u prilog napuštanje posla računovođe i otiskivanje u poduzetničke vode osnivanjem male nakladničke kuće. Piše jako puno i knjige joj izlaze često, a posebno joj je drago što su njezini romani naišli na dobar odaziv publike. Motivira ju sam život i ljubav koji su podloška za njezina djela u kojima otvoreno progovara i erotskim rječnikom.

“Dvojnica”, “Krivo vrijeme za ljubav”, “U okovima požude”, “Dodir zvijeri”, “Voajer” i “Krivi broj” neki su od njezinih dvadesetak romana koji su naišli na dobar odaziv publike. I kutinska publika pokazala je kroz svoja pitanja da poznaje likove njezinih romana, dajući joj poticaj da nastavi pisati.