32. Biciklijada i rolijada Društva naša djeca

Na kutinskom Trgu dr. Franje Tuđmana održana je 32. Biciklijada i rolijada u organizaciji Društva naša djeca Kutina. Po prvi putra tradicionalna biciklijada održana je na Trgu dr. Franje Tuđmana gdje je premještena nakon što je dugi niz godina bila održavana na poligonu HAK-a. Jednostavniji pristup i mogućnost većeg broja posjetitelja, neki su od razloga premještaja ove aktivnosti.

 Biciklijadu je otvorila predsjednica Društva naša djeca Kutina Vlatka Vidiček Dam, a riječima podrške roditeljima i malim sudionicima utrke obratio se i gradonačelnik Zlatko Babić.

Natjecali su se učenici kutinskog osnovnih škola od prvog do četvrtog razreda, a najbržima su dodijeljene i nagrade, među kojima i bicikl za osvojeno prvo mjesto koje je ove godine pripalo Leu Dvorskom, učeniku 4. razreda OŠ Stjepana Kefelje.

  Članovi Biciklističkog kluba Kutina, kutinski policajci i medicinsko osoblje čine potporu ovom natjecanju koje je prošlo bez većih ozljeda.

 Vlatka Vidiček Dam zahvalila je svima koji su pomogli da se utrka održi i da prođe sve u redu, uključujući i sponzore koji se uvijek rado odazovu ovoj utrci. Istaknula je kako je 32. Biciklijada i rolijada posvećena Ivanu Mikuliću Pipinu, preminulom članu i višegodišnjoj moralnoj i logističkoj podršci u radu Društva naša djeca, ali i drugim aktivnostima vezanim uz unaprjeđenje aktivnosti mladih u Kutini. Zahvala je upućena i sponzorima među kojima su: Grad Kutina, SELK, TZ Grada Kutine, Faxtel, Šmit elektronik, Biciklistički klub Kutina, Zajednica tehničke kulture i Foto video klub Kutina.

ROLE:

3.razred

1. Dea Harmicar – OŠ M.Lovraka

2. Gabrijel Luški – OŠ Z.Franka

3. Tesa Kačmarčić – OŠ M.Lovraka

4. razred

1. Elena Vlajsović – OŠ M.Lovraka

2. Petra Milutinović – OŠ M.Lovraka

3. Dora Sruk – OŠ Banova Jaruga

BICIKLI:

1. razred

1. Paolo Milutinović – OŠ V.Vidrića

2. Eldar Kopić Osmanović – OŠ Z.Franka

3. Nikol Pomper – OŠ V.Vidrića

2. razred

1. Filip Zarić – OŠ M.Lovraka

2. Borna Kramarić – OŠ Z.Franka

3. Loris Kružić – OŠ Z.Franka

3. razred

1. Jonnas Gruičić – OŠ M.Lovraka

2. Benjamin Gojko Sarač – OŠ V.Vidrića

3. Matej Nikić – OŠ Z.Franka

4. razred

1. Leo Dvorski – OŠ S.Kefelje

2. Karlo Kranjčec – OŠ S.Kefelje

3. Neo Gulin – OŠ S.Kefelje