Rukometne i nogometne utakmice 9. i 10. studenog

Rukometne i nogometne utakmice 9. i 10. studenoga

Ovog vikenda, 9. i 10. studenoga, igraju se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. Rukometaši kutinske Moslavine u velikoj dvorani Sportskog centra u Kutini dočekuju momčad Maksimir Pastela iz Zagreba. Utakmice se igra u nedjelju, 10. studenoga, u 18 sati. Moslavina je sa 12 bodova vodeća na tablici Prve hrvatske rukometne lige Sjever.
Nogometaši kutinske Moslavine na Gradskom stadionu u Kutini u subotu dočekuju momčad Croatije iz Hrastja. Moslavina je trenutno 3. na tablici 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb. Juniori i kadeti Moslavine u nedjelju gostuju u Zagrebu kod momčadi ZET-a.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se sastaju u Velikoj Ludini Sokol i Topusko, u Husainu Vatrogasac i Metalac iz Siska, u Topolovcu TŠK 1932 i Dinamo iz Osekova, te u Gornjoj Gračenici Voloder i Moslavac iz Popovače. U nedjelju u Repušnici igraju Mladost i BSK iz Budaševa.
U Drugoj županijskoj ligi u nedjelju igraju u Međuriću Metalac i Sokol iz Rajića, u Jasenovcu Jasenovac i Lokomotiva iz Kutine te u Bročicama Strug i Jelengrad iz Gornje Jelenske.
U Trećoj županijskoj ligi u nedjelju se sastaju u Gornjoj Gračenici Mladost i Matija Gubec iz Kutine, u Banovoj Jarugi Strijelac i Dinamo iz Jamarica, u Krču Dinamo i Moslavina iz Donje Gračenice, u Strušcu Naftaplin i Šartovac te u Ilovi Garić i Ekonomik iz Donje Vlahiničke. Sve nogometne utakmice počinju u 13 i 30 sati. (I.G.)