Održana skupština Udruge umirovljenika Grada Popovače

Udruga umirovljenika Grada Popovače održala je godišnju skupštinu na kojoj je predsjednica Mirjana Golubić predstavila Izvješće o radu za proteklu godinu kao i planove rada Udruge za nadolazeće razdoblje.

Među najznačajnijim realiziranim aktivnostima pritom su istaknuti izleti kao i uspješno djelovanje Pjevačkog zbora odnosno Sekcije za sport. „Pored redovitih druženja i osiguravanja različitih vidova pomoći članovima Udruge, kontinuirano smo sudjelovali na svim događanjima u organizaciji Grada Popovače, gradske Turističke zajednice i Knjižnice i čitaonice, te kroz različite inicijative njegovali kvalitetnu suradnju sa Udrugom umirovljenika Zlatna dob i Udrugom žena, ali i ostalim udrugama i ustanovama u okruženju“- naglasila je predsjednica Mirjana Golubić.

Ovogodišnju skupštinu svojim je nastupom glazbeno oplemenio Pjevački zbor Udruge umirovljenika pod voditeljstvom Jasminke Draganić, a okupljene članove i vodstvo Udruge pozdravili su i na uspješnom radu im među ostalima čestitali predsjednik Županijske skupštine Mato Fofić, gradonačelnik Josip Mišković, predsjednik Gradskog vijeća Saša Jagarčec te izaslanstvo NPB Dr. Ivan Barbot predvođeno glavnom sestrom Danijelom Čukelj.