Održan “Moslavac open”

Više od 200 natjecatelja iz četiri zemlje pristiglo je na 6. „Moslavac open“, turnir u tri tatami discipline, pointfighting, light contact i kick light, koji je organizirao popovački Kickboxing klub “Moslavac” 3. veljače u sportskoj dvorani OŠ Zorke Sever.

Turnir je otvorio zamjenik gradonačelnika Lovro Miklaužić. Tom prilikom zahvalio je Kickboxing klubu “Moslavac” na organizaciji, a natjecateljima, njihovim trenerima i roditeljima na ustrajnosti u bavljenju sportom koji Popovaču čini prepoznatljivom.

Dodajmo kako su natjecatelji pristigli iz 32 kluba, od čega su 28 s područja Hrvatske, 2 s područja Slovenije, te po jedan iz Mađarske i Bosne i Hercegovine. Najuspješniji klub na turniru KBK „Jastreb“ sa 17 medalja od čega 11 zlatnih, 4 srebrne i 2 brončane. Drugo mjesto pripalo je domaćinu, Kicboxing klubu „Moslavac“. Ukupno su osvojili 26 medalja, od čega 7 zlatnih, 8 srebrnih i 11 brončanih. Sa 17 osvojenih medalja, od čega 7 zlatnih, 3 srebrne i 4 brončane, treće je mjesto pripalo KBK „Kutina“