Učenici OŠ Zorke Sever najuspješniji na Međugradskom natjecanju iz odbojke

U sportskoj dvorani Osnovne škole Zorke Sever u Popovači prošloga je tjedna održano Međugradsko školsko sportsko natjecanje iz odbojke za dječake 7. i 8. razreda u organizaciji Školskog sportskog saveza Kutine.

Na natjecanju je sudjelovalo 8 ekipa: ŠSD Moslavac iz OŠ Popovača, ŠSD Sokol iz OŠ Ludina, ŠSD Vihor iz OŠ Mate Lovraka, ŠSD Mladost iz OŠ Banova Jaruga, ŠSD Žubora iz OŠ Zvonimira Franka, ŠSD Dunja iz OŠ Stjepana Kefelje, ŠSD Vidrić iz OŠ Vladimira Vidrića te ŠSD Zora iz škole domaćina.

Prigodne riječi na otvorenju natjecanja učenicima i njihovim mentorima uputili su Jasminka Molnar, predsjednica Školskog sportskog saveza Kutina, te Josip Šimunović i Ljiljana Gavranović, predsjednik i tajnica Školskog sportskog saveza Sisačko-moslavačke županije.

Natjecanje se odvijalo kroz 14 utakmica i proteklo je u vrlo ugodnoj sportskoj atmosferi. Najuspješnija je pritom bila domaća ekipa, ŠSD Zora OŠ Zorke Sever, 2. mjesto osvojilo je ŠSD Vihor OŠ Mate Lovraka, a 3. mjesto ŠSD Dunja OŠ Stjepana Kefelje.