Konjički klub Moslavina Challenge uspješno završio prvu natjecateljsku sezonu

Konjički klub Moslavina Challenge uspješno je završio Croatia Cup u daljinskom jahanju.

13. i 14. listopada u Barbanu članovi kluba nastupili su a prvenstvu Hrvatske za mlade konje i finalu Croatia Cup-a. Natjecala su se 3 jahača para. U kategoriji juniora, na utakmici duljine 64km, Ana Ozimec na grlu Rita osvojila je 4. mjesto, a na utakmici duljine 84km. Lana Hrlić na grlu Zafira Ziba osvojila je 1. mjesto.  U seniorskoj kategoriji na 84 km, Ivica Hrlić na grlu Abi nije uspio završiti utrku zbog šepanja konja.

Konjički klub Moslavina Challenge,  s manje od godinu dana postojanja, svoju prvu sezonu okitio završio je na 2. mjestu poretka Croatia Cup-a sa samo 4 jahača para te osvojenih 10969,50 bodova.

Ivica Hrlić sa konjem Abijem okitio se broncom u pojedinačnom poretku Croatia Cup-a u kategoriji seniora, dok se u istoj kategoriji na 4.mjestu našla Elizabeta Pastula sa konjem Khalipom. U kategoriji juniora, u pojedinačnom poretku Croatia Cup-a, Lana Hrlić i Zafira Ziba zauzele su 4. mjesto, dok su Ana Ozimec i Rita zauzele 5. mjesto.

Vodstvo Konjičkog kluba Moslavina Challenge zahvaljuje svim sponzorima i prijateljima uz čiju su pomoć završili prvu natjecateljsku sezonu.

„Ponosni smo na naše konje i jahače što su pokazali kako se ljubav, briga i rad višestruko vrate. Bila je ovo jedna lijepa i poučna sezona, a naši konjići idu na zasluženi odmor.“ – poručili su iz kluba po završetku sezone.