NK Moslavina i RK Moslavina – odigrali neriješeno

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo rezultate moslavačkih klubova s kutinskog područja. Rukometaši kutinske Moslavine, u drugom kolu Paket24 Premijer hrvatske rukometne lige, bili su domaćini Osijeku i odigrali neriješeno, 29:29. S jednim bodom Moslavina je na posljednjem 8. mjestu tablice. Iduću utakmicu Moslavina igra u nedjelju, 24. rujna, u Zagrebu protiv momčadi Sesveta.

          Nogometaši kutinske Moslavine bili su domaćini Libertasu iz Novske i odigrali neriješeno, 1:1. Moslavinu je već u prvom dijelu utakmice u vodstvo doveo David Grgić, a iz kaznenog udarca izjednačio je Marko Crnojević iz Libertasa. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao iako je Moslavina imala više izglednih prilika. Moslavina na gradskom stadionu u Kutini, u sklopu Hrvatskog KUP natjecanja, u srijedu, 20. rujna, od 15 i 30 sati dočekuje prvoligašku momčad Slaven Belupo iz Koprivnice.

          I nogometaši Moslavca iz Popovače, također članovi 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb, grupa B, izgubili su na gostovanju kod Rugvice s 1:0. Gol je postignut iz kaznenog udarca u sudačkoj nadoknadi. (I.G.)