Održano Županijsko natjecanje iz atletike za 5. i 6. razrede

U organizaciji Školskog sportskog saveza Sisačko-moslavačke županije u Kutini je održano Županijsko natjecanje iz atletike za djevojčice i dječake 5. i 6. razreda, što je ujedno bilo i 40. županijsko natjecanje u ovoj školskoj godini, a otvorio ga je predsjednik Gradskog vijeća Grada Kutine Nebojša Čović.

Atletičari i atletičarke iz svih dijelova naše županije ispunili su Sportski centar Kutina smijehom i pozitivnom sportskom atmosferom, a kako bi sve proteklo prema pravilima brinuli su se domaćini, Josip Šimunović i Ljiljana Gavranović, predsjednik i tajnica Školskog sportskog saveza SMŽ te brojni profesori tjelesne i zdravstvene kulture.

Na kraju, kod djevojčica najuspješnije su bile atletičarke ŠSD Žubor, OŠ Zvonimira Franka Kutina, 2. mjesto osvojilo je ŠSD Dunja, OŠ Stjepana Kefelje Kutina, a 3. ŠSD Viktorovac, OŠ Viktorovac Sisak. Kod dječaka najuspješniji su bili članovi ŠSD Zora, OŠ Zorke Sever Popovača, 2. mjesto pripalo je ŠSD Ribari, OŠ Braće Ribar Sisak,  a 3. ŠSD Novska, OŠ Novska.

Fotografije: Školski sportski savez SMŽ, fb