NAJAVA: 5. koncert duhovne glazbe “Ljiljani – pjesma za nebesa”

Peti po redu koncert duhovne glazbe “Ljiljani – pjesma za nebesa” održat će se u Voloderu 8. lipnja, uoči proslave zaštitnika Župe – sv. Antuna Padovanskog, kojem je koncert i posvećen, s početkom u 21 sat.

Ove godine na koncertu nastupit će grupa Infinitas, koja se proslavila 2015. na regionalnom glazbenom natjecanju „X-factor“, voditelj slavljeničkog tima Doma molitve Sebastijan Pešorda i Nika Pastuović, talentirana i mlada glazbenica koja nastupa na raznim glazbenim događajima, festivalima, kulturnim manifestacijama te humanitarnim i vjerskim koncertima.

Do sada su na „Ljiljanima“ nastupili: Ivana Marić, Alan Hržica, Vanessa Mioč, Marina Matošević, Rafael Dropulić, Sestre Palić, Ivana Husar Mlinac, Stjepan Lach, Marko Kutlić i Dominik Lučić.

Koncert okuplja velik broj ljudi za jedno malo mjesto poput Volodera te nadahnjuje ljude i daje im udio duhovnog mira koji je svima potreban. Cilj koncerta je približiti ljude Bogu i stvoriti nova obraćenja. Svi mladi iz župe ovaj projekt rade u potpunosti volonterski. Ulažu svoje vrijeme i navještaju ljubav prema Bogu, a sve na dobrobit drugima.

Zbog radova na autocesti A3, između naplatne postaje Zagreb istok i čvora Križ, te povremenih gužvi koje se stvaraju, organizatori poručuju da na koncert krenete nešto ranije.

Više o koncertu pogledajte na Instagram ili Facebook profilu Župe Voloder.