Uskrsna čestitka gradonačelnika Josipa Miškovića

U povodu nadolazećih uskrsnih blagdana, gradonačelnik Grada Popovače Josip Mišković upućuje poruku sljedećeg sadržaja:

Cijenjeni sugrađani,

u očekivanju najvećeg kršćanskog blagdana i ove godine gradska uprava Grada Popovače svakodnevno poduzima niz aktivnosti kako bi bila što uspješnija u pronalasku najkvalitetnijih rješenja u kontekstu aktualnih trendova i izazova s kojima se susrećemo.

Grad uspješno nastavlja realizaciju svih započetih infrastrukturnih projekata te planirane dinamike održavanja komunalne infrastrukture. Među značajnijim projektima u tijeku ističe se rekonstrukcija Trga u središtu Popovače, završetak uređenja novih prostora gradske uprave, uređenje Pučkog doma Osekovo, asfaltiranje nerazvrstanih cesta, izgradnja Sportsko- rekreacijskog centra Popovača. Nastavljaju se i daljnja ulaganja u opremanje i razvoj djelatnosti Komunalnih servisa Popovača d.o.o., a nakon otvaranja gradske Tržnice, uskoro se planira pristupiti i radovima na nastavku uređenja pripadajuće zgrade.

Grad Popovača redovno izvršava sve proračunom predviđene potpore kada je riječ o školstvu te socijalnim i društvenim potrebama građana. U tom smislu i dalje su kao prioritetne definirane potrebe naših najmlađih sugrađana.

Uskrsno razdoblje nosi poruku vjere, nade i ljubavi. Simbol pobjede dobra nad zlom i života nad smrću, pruža nam novu duhovnu snagu i ohrabrenje, a posebno u aktualnom vremenu kada sve teže pronalazimo izvore mira.

Neka u svima nama Uskrs pobudi nadahnuće za življenje istinskih, bezvremenskih vrijednosti, međusobno razumijevanje, potporu i snažniju nadu u bolje sutra.

U tom duhu, svim vjernicima u ime svojih suradnika i u svoje osobno ime, želim sretan i blagoslovljen Uskrs!