Uskrsna čestitka gradonačelnika Kutine Zlatka Babića

U povodu nadolazećeg blagdana Uskrsa gradonačelnik Kutine Zlatko Babić uputio je čestitku sljedećeg sadržaja:

Drage Kutinčanke i Kutinčani, 

ovih dana kročimo ususret najvećem kršćanskog blagdanu u kojem je satkana naša vjera, nada, suosjećanje, praštanje, ali i briga za sve oko nas. Uskrs nas podsjeća kako ne trebamo gubiti vjeru, čak ni onda kada se to čini kao jedino logično rješenje s obzirom na datu situaciju.

Uskrs nas uči kako smo svi zapravo jednaki, od krvi i mesa u ovozemaljskom životu i kako je na svima nama raditi za dobrobit bližnjih, neovisno o tome koliko su nam zaista bliski.

U 2023. godini nastavljamo u cilju realizacije svih projekata koji su od iznimnog značaja za naš grad, nastavljamo sa dodjelom uskrsnica našim umirovljenicima i osobama s invaliditetom, izdvajamo sredstva za učenike, stipendiramo studente, obnavljamo prometnice, ali i izvodimo radove na projektu Aglomeracija Kutina.

2023. godine ostvarili smo i sufinanciranje za izgradnju dječjeg vrtića u Kutinskoj Slatini, čime dokazujemo brigu za prigradska, ali i gradska naselja te željno išćekujemo Dan planeta zemlje na biciklu u Moslavini, festival vina MoslaVina i Petrovo – slavlje Kutinsko.

Naš grad ponosi se brojnim udrugama, ustanovama, klubovima, ali i svim pojedincima koji pronose ime našega grada širom svijeta. Briga za najmlađe sugrađane, ali i one nešto starije je moja osnovna zadaća kao gradonačelnika i nadam se kako ću na tome ustrajati i dalje na obostrano zadovoljstvo.


Neka vam nadolazeći dani Uskrsa budu puni obilja, blagosti, razumijeva, ali u krugu vaših najbližih i najmilijih te da zajedno zakoračimo u nove radne pobjede. 

Sretan vam i blagoslovljen Uskrs.

Zlatko Babić, dipl. ing.

gradonačelnik