Odličan koncert „Vatre“ – za učenike OŠ Vladimira Vidrića

Sportska dvorana u Kutini u subotu 22. travnja pjevala je zajedno s grupom „Vatra“ njihove najveće hitove na dobrotvornom koncertu u organizaciji kutinske OŠ Vladimira Vidrića i uz suorganizaciju Sportskog centra Kutina.
  Cilj koncerta pod nazivom “Za lakše torbe učenika OŠ V. Vidrića” bio je prikupiti što više sredstava za opremanje škole garderobnim ormarićima koji trebaju učenicima ove škole, kako bi im olakšali školske torbe i pojednostavili boravak u školi. Naime školski ormarići u ovoj školi datiraju još iz davnih dana kada je izgrađena škola koja sljedeće godine slavi 50 godina rada. Stoga su Vidrićevci odlučili biti proaktivni i krenuti u rješavanje ovoga problema.

Koncert je bio više nego dobar, a uz glavne goste grupu „Vatra“, uveličali su ga i školski bend te predgrupa Do Tu. “Vatra” je održala acoustic koncert koji je još više dao na ugođaju tako da je atmosfera u kojoj učenici pjevaju s izvođačima bila odlična.

Treba reći i da je dodatna glazbena poslastica bio nastup Tare Nikitović,
Nine Stublije, Barbare Lukić i Mie Ćosić, učenica 8. razreda, okupljenih u školskom bendu pod
vodstvom mentorice, nastavnice glazbene kulture Kornelije Bestić. Djevojke su izvele pjesme Zaljubila
sam se grupe Detour i Tango grupe Vatra.

Na samom početku, publiku je pozdravila ravnateljica škole Snježana Coha koja je zahvalila svima koji
su se odazvali i podržali ovu akciju, kao i svim izvođačima i sponzorima te Zampu koji se odrekao naknade.

„Poklopila se dobra energija izvođača i publike s plemenitim ciljem i to je rezultiralo odličnom atmosferom. Svim posjetiteljima koncerta zahvaljujem na dolasku, a gostima na sjajnoj izvedbi. Hvala i svim dobrim ljudima koji su prepoznali ovu akciju, svim sponzorima, roditeljima, učenicima i prijateljima škole, te svim kolegama koji su svojim angažmanom pomogli da koncert bude što uspješniji“ ,rekla je ravnateljica škole Snježana Coha nakon održanog koncerta.

Budući da su se karte za koncert prodavale do zadnjeg dana koncerta u kafićima svi podatci o broju prodanih karata i prikupljenim sredstvima bit će javno objavljeni na mrežnim stranicama škole.