Održan “Moslavac open”

Više od 280 natjecatelja iz tri zemlje pristiglo je na peti „Moslavac open“, turnir u tri tatami discipline, pointfighting, light contact i kick light, koji je organizirao popovački Kickboxing klub “Moslavac” 11. ožujka u sportskoj dvorani OŠ Zorke Sever.

Turnir je, u prisustvu predsjednika Gradskog vijeća Saše Jagarčeca, otvorio gradonačelnik Popovače Josip Mišković: „Zaista mi je drago da se jedan ovakav turnir održava u Popovači. Zahvaljujem se Savezu jer je odabralo upravo Popovaču za domaćinstvo, te se zahvaljujem Kickboxing klubu “Moslavac” na organizaciji. Bavljenje sportom i druženje iznimno nam je bitno stoga su svi natjecatelji, njihovi treneri i roditelji koji ih prate pobjednici“ – poručio je gradonačelnik.

Dodajmo kako su natjecatelji pristigli iz 28 klubova, od čega su 24 s područja Hrvatske, 3 s područja Slovenije, a jedan iz Mađarske. Najuspješniji klub na turniru bio domaćin, Kicboxing klub „Moslavac“. Ukupno su osvojili 37 medalja, 12 zlatnih medalja, 12 srebrnih i 13 brončanih medalja. Sa 17 osvojenih medalja drugo je mjesto pripalo KBK „Jastreb“, a s 15 treći je bio KBK „Kutina“.

Predsjednik kluba domaćina Mato Nikolić iznimno je ponosan na uspjeh natjecatelja i organizaciju ovog turnira, te se nada kako će Popovača u budućnosti imati prilike biti domaćin i natjecanja višeg ranga.