Forum žena SDP-a izabrao novo vodstvo

Forum žena SDP-a Kutina održao je izbornu skupštinu na kojoj je izabrano novo vodstvo. Na mjesto predsjednice, čiju je dužnost dosad obnašala Dara Bursik, izabrana je Vlatka Vasik Šoufek.
Predsjednica GO SDP-a Kutina, Jasminka Molnar zahvalila je dosadašnjoj predsjednici Dari Bursik na radu te zaželjela puno uspješnih akcija članicama i novom rukovodstvu. 

Iz SDP-a ističu kako je izabrano vodstvo spoj mladosti i iskustva, dosadašnjih članica i simpatizerki, ali i onih koje će svojim angažmanom pomoći kao novo pridošle snage Foruma. Uz novu predsjednicu, čine ga potpredsjednica Ružica Dragić te članice predsjedništva Zdenka Vidaković, Jasna Komlenović i Barbara Piršić.  Vlatka Vasik Šoufek predstavila se okupljenima i najavila plan rada za 2023. godinu koji, kako ističu, sadrži niz kvalitetnih edukativnih, kreativnih te humanitarnih akcija, obilježavanja prigodnih datuma i aktivnog druženja u cilju podrške ženama i njihovom osnaživanju. Najavila je sudjelovanje Foruma žena u prvoj akciji 25. ožujka za Dan narcisa kada se održava humanitarna i javnozdravstvena kampanja koju je pokrenula Hrvatska liga protiv raka. Cilj ove akcije je podizanje društvene svijesti o važnosti preventivnih pregleda dojki u svrhu ranog otkrivanja raka dojke i  posljedično, smanjenja smrtnosti.
Podršku Skupštini i čestitke uputio je i predstavnik Županijskog odbora SDP-a, Srđan Marić te članovi Gradskog odbora.