DVD Osekovo ponosan na uspješan rad s djecom

DVD Osekovo održao je svoju 130. godišnju skupštinu na kojoj je s ponosom istaknuto uspješno okupljanje dvije skupine djece i njihovo sudjelovanje na natjecanjima.

Predstavljajući Izvješće o radu u protekloj godini, zapovjednik Društva Danijel Mikulić naglasio je, među ostalim aktivnostima realiziranima tijekom 2022., i osnivanje natjecateljske ženske A ekipe, kao i aktiviranje muške A ekipe. „Ovom prilikom pohvalio bih sve roditelje koji su se angažirali kako bi ekipe djece uspješno sudjelovale na natjecanjima, kao i žensku ekipu koja je oformljena i u iznimno kratkom roku krenula s natjecanjima“- naglasio je Mikulić. DVD Osekovo sudjelovalo je i u obilježavanju blagdana sv. Florijana kao i programu obilježavanja Dana Grada Popovače te provelo nekoliko radnih akcija u spremištu.

Među aktivnostima obuhvaćenima Planom rada za 2023. godinu koji je jednoglasno usvojen na skupštini, ističe se provedba protupožarne zaštite, slanje 12 operativnih članova na liječnički pregled te edukacija članova Društva kao i rad sa takmičarskim ekipama. Za novog tajnika DVD- a Osekovo izabran je Domagoj Lovreković.

U okviru ove jubilarne, 130. Skupštine, dodijeljena su priznanja, odlikovanja i zahvalnice članovima za višegodišnji aktivni angažman u radu Društva, a okupljene su među brojnim gostima pozdravili predsjednik Gradskog vijeća Saša Jagarčec, predsjednik gradske Vatrogasne zajednice Zvonimir Kondres i zapovjednik Branko Tišljar te predstavnici brojnih dobrovoljnih vatrogasnih društava iz okruženja i ostalih mjesnih udruga.