DVD Gornja Gračenica održao redovnu godišnju skupštinu

DVD Gornja Gračenica održao je redovnu skupštinu na kojoj je naglašeno kako Društvo trenutno broji 44 člana, a tijekom protekle godine bilježi tri uspješno odrađene intervencije.

„Sudjelovali smo na sedam natjecanja djece i mladeži i izborili kvalitetne rezltate, a ovom prilikom zahvaljuejmo Veroniki Straga na velikom trudu i vremenu kojeg nesebično daje radeći sa našom djecom“- istaknuo je predstavljajući Izvješće o radu DVD-a predsjednik Vlado Bogović te podsjetio kako članovi Društva redovito sudjeluju u aktivnostima koje organizira gradska Vatrogasna zajednica.

U okviru ove skupštine za novog zamjenika predsjednika DVD-a Gornja Gračenica izabrana je Veronika Straga, a za zamjenika zapovjednika Tomislav Peštaj. U okviru usvojenog Plana rada za ovu godinu kojeg je predstavio zapovjednik Ivica Straga, ističe se nastavak uvježbavanja vatrogasne desetine djece i mladeži i odlazak na natjecanja kao i školovanja i obrazovanja članova Društva. Skupštini nazočni članovi izglasali su i prijem novih članova u svoje redove, te su dodijeljena priznanja, odlikovanja odnosno zahvalnice članovima za dugogodišnji rad i doprinos djelovanju ovog DVD-a.

Skupštinu su pored ostalih gostiju pozdravili zamjenik gradonačelnika Lovro Miklaužić te predsjednik Vatrogasne zajednice Zvonimir Kondres.