Članovima Kickboxing kluba Kutina – 2 zlata, 3 srebra i 1 bronca na državnom prvenstvu

Kutinčani su imali uspješan povratak s Prvenstva Hrvatske u Poreču u disciplini point fighting gdje su osvojili 2 zlatne, 3 srebrne i jednu brončanu medalju. Izviješće trenera Josipa Cerovca možete pročitati u nastavku:

flashsgl


Najprije je svjetski prvak  junior Vanja Burmudžija rasturio svoju konkurenciju u -63kg. Eksplozivnošću i preciznim izvođenjem tehnika deklasirao svoje protivnike. U ½ pobijedio je Noa Jaklin(Planet Sport)11:1; finalu Ivana Maretića(Jastreb)  15:5..Vanja nije jednostavno dozvolio bilo kakove kalkulacije-teško je raditi sa svjetskim prvakom..bravo Vanja.

Zatim je na scenu stupila naša izvrsna Mk Renata Hoško pf+47kg. Svojom izvrsnom borbenošću u ¼ pobjeđuje Rafaelu Mišković(Moslavac) 10: 5; zatim u ½ u izuzetno napetom polufinalu pobjeđuje Luciju Brbić (Mawashi) 10:9; u finalu furioznim napadima slama odličnu Gabrijelu Bašković (Mawashi ) 8:5.Bravo renata imaš potencijala i za puno više.

Naša standardno dobra Tena Kačmarčik Mk-32 kg, ovog puta morala se zadovoljiti srebrom. Zbog taktičke greške ostala je bez zlata, premda je ušla u drugu rundu protiv dosad teško pobjedive Eve Matić sa 4 boda prednosti. No Tena raspolaže pravim tehničkim arsenalom koji će sigurno u buduće doći do punog izražaja. Tena je u ½ svladala Luciju Babić(Tigar-KA)10:0, a finale  izgubila od Eve Matić(Jastreb) 8:7

U borbi za broncu Mk Goran Moconja je u ¼ pobjeđuje Noa Srmeg (Jastreb) 7:6; a ½ gubi od Ivan Aleksandar Gluš 10:0.

Ariela Marković naša Mk u skupini -28kg gubi polufinale protiv  nešto bolje Lucije Cvjetić(Sušak) 10:9.Borba je bila toliko dinamična i požrtvovna, da je Ariela ostala skoro bez zraka. Ariela je pokazala dosad neviđenu požrtvovnost. Bravo Ariela, ovaj ti je poraz kao pobjeda.

Gabriela Starčević je u skupini-47kg Pf izgubila polufinale od Erin Arman (Zeus) 10:1. Jednostvno nije uspjela pronaći rješenje protiv zadnjeg polukružnog  udarac nogom od Erin.

Cijela ekipa je bila vrlo homogena, i najveći je uspjeh je da nakon odličnih borbi nije bilo niti jedne lakše povrede. Ide se dalje s državnim prvenstvima 22.04. Opatija

nor