Ivan Pasanec i dalje predsjednik ŠKK Ciglenica

Športski kuglački klub Ciglenica održao je izbornu skupštinu na kojoj je izabrano isto vodstvo kao u prethodnom mandatu – Ivan Pasanec kao predsjednik, Đuro Horvat kao dopredsjednik i Luko Del Ponte kao tajnik i blagajnik kluba.

Podneseno je Izvješće o radu u 2022. godinu u kojem je istaknuto osvajanje prvog mjesta bez poraza u proljetnom dijelu prvenstva što je povijesno gledano najbolji plasman u ekipnom natjecanju i prelazak u viši rang natjecanja, 1.B HKL sjever.

Plan rada u 2023. godini, uz redovne aktivnosti obuhvaća nastavak ekipnog natjecanja u 1.B HKL sjever u sezoni 2022/2023 s ciljem ostanka u rangu natjecanja, nastup na natjecanjima kadeta i podmladka u sezonama 2022/2023 i 2023/2024., nastup na Kup natjecanju za sezonu 2023/2024 s ciljem što boljeg plasmana, nastup na ekipnom prvenstvu u sezoni 2023/2024 u ligi ovisno o plasmanu, nastup na parovnom prvenstvu Sisačko-moslavačke županije i dalje ovisno o plasmanu, nastup na pojedinačnom prvenstvu Sisačko-moslavačke županije i dalje ovisno o plasmanu te nastupi na ostalim prvenstvima i turnirima ovisno o ambicijama pojedinih igrača.

Skupštini su nazočili zamjenik gradonačelnika Lovro Miklaužić i predsjednik Gradskog vijeća Saša Jagarčec koji su članovima čestitali na uspješnom rezultatu, iskazali zadovoljstvo novouređenim boćalištem od strane Grada Popovače i tvrtke INA d.d. te su im poželjeli uspjeh na budućim natjecanjima.