Društvo oboljelih od multiple skleroze SMŽ održalo skupštinu

Društvo oboljelih od multiple skleroze Sisačko- moslavačke županije održalo je redovnu godišnju skupštinu na kojoj je Izvješće o radu u protekloj godini predstavila predsjednica Društva Danijela Šaka.

Tom prilikom podsjetila je na realizirane aktivnosti kao i na projekte koje je Društvo prijavilo na Natječaje za financiranje, no nije za iste ostvarilo sredstva.

„Društvo kontinuirano organizira različite radionice i predavanja za oboljele od MS-a i članove njihovih obitelji. Posebno uspješnim pokazala se provedba našeg projekta „Jedan sat vježbe je jedan korak više„, a s obzirom na činjenicu da naši članovi dolaze iz svih krajeva Županije, a vježbe koje vodi stručna fizioterapeutkinja se održavaju on line putem aplikacije Zoom“- naglasila je predsjednica Danijela Šaka te podsjetila da su od velikog značaja i obilasci članova kojima je potrebna pomoć.

Skupštinu Društva oboljelih od MS-a su pozdravili Saša Jagarčec, predsjednik Gradskog vijeća Grada Popovače i predstavnica Neuropsihijatrijske bolnice Dr. Ivan Barbot Josipa Kurtović, izrazivši im podršku i poželjevši članovima uspješan rad u predstojećem razdoblju.