NK Naftaplin Stružec održao godišnju skupštinu

Nogometni klub Naftaplin iz Strušca održao je godišnju skupštinu na kojoj je podneseno Izvješće o radu i Financijsko izvješće za 2022. godinu, kao i Plan rada i Financijski plan za 2023. godinu.
„NK Naftaplin Stružec se redovno natjecao u 2. ŽNL nogometnog središta Kutina u sezoni 2021/2022 te se trenutno natječe u 2.ŽNL nogometnog središta Kutina u sezoni 2022/2023. Sami rezultati u navedenim natjecanjima su ispod očekivanih i nadamo se da će se popraviti s početkom ove godine. Klub se također natjecao u kup natjecanju na području NS Kutina.
Što se tiče ostalih aktivnosti treba izdvojiti sljedeće: priprema igrališta za odigravanje nogometnih utakmica te održavanje istoga redovitom košnjom i valjanjem, uspješno organiziranje nogometnih utakmica i u skladu sa propozicijama.
Također, treba istaknuti da smo u 2022 uspjeli nabaviti dosta nove sportske opreme – lopti, dresova i pomagala za treninge, a uz pomoć Grada smo na klupskim prostorijama zamijenili krovište te je uvedeno centralno grijanje. Krajem godine smo uspjeli promijeniti i rasvjetu u svim klupskim prostorijama, a u tome su sudjelovali isključivo članovi našeg kluba koji su donirali rasvjetna tijela i sami ih instalirali“ – poručuje vodstvo NK Naftaplina naglašavajući problematiku formiranja mlađih kategorija igrača zbog nedostatka djece u mjestu, ali i interesa za bavljenje sportom.
Što se tiče Plana rada za 2023. godinu on obuhvaća organizaciju i održavanje utakmica, zamjenu stolarije na svlačionicama, izradu glazure, zamjenu rasvjete na betonskom igralištu, održavanje igrališta i uređenje mreža iza golova, uređenje sanitarnih čvorova, nabava sportske opreme, školovanje stručnog kadra, organizacija memorijalnog turnira te redovni sastanci Izvršnog odbora.