Grad Popovača objavio rezultate Natječaja za dodjelu stipendija

Povjerenstvo za dodjelu stipendija – financijskih potpora učenicima i studentima s područja Grada Popovače objavilo je rezultate Natječaja za dodjelu stipendija u školskoj i akademskoj godini 2022./2023.

Srednjoškolske stipendije u iznosu od  400 kuna mjesečno  ukupno će dobiti 40 učenik/učenica; 31 po socijalnom kriteriju i 9 po kriteriju nadarenosti.

Studentske stipendije u iznosu od 600 kuna mjesečno ukupno će dobiti 15 studenata/studentica; 4 po socijalnom kriteriju, te 11 po kriteriju nadarenosti.

Budući da je bilo nešto više prijavljenih koji su ispunili uvjete natječaja, iz Grada napominju da ukoliko učenik/student koji je ostvario pravo na stipendiju prema utvrđenoj rang listi odustane, stipendiju dobiva prvi sljedeći kandidat na listi.

Učenici i studenti koji su po prvi puta dobili stipendiju Grada, obvezni su u što skorijem roku dostaviti preslike svojih žiro ili tekućih računa gradskoj upravi (Popovača, Trg grofova Erdodyja 5, radnim danom u vremenu od 7 do 15 sati) ili na e-mail: ana.udina@popovaca.hr.