Sportski rezultati

          Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Nogometaši kutinske Moslavine gostovali su u Hrastju i od momčadi Croatije izgubili s 3:2. Moslavina je trenutno s 15 bodova na 7. mjestu tablice 4. hrvatske nogometne lige, Središte Zagreb. Juniori i kadeti Moslavine bili su domaćini na gradskom stadionu u Kutini momčadi Ponikve iz Zagreba. Juniori su izgubili s 1:5, a kadeti s 0:1. Idućeg vikenda Moslavina je domaćin momčadi Topuskog, a juniori i kadeti gostuju u Dugom Selu kod istoimene momčadi.

          U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Radnik je u Majuru pobijedio Voloder s 2:1. Moslavac je u Popovači s 3:0 porazio BSK iz Budaševa. U Velikoj Ludini je Sokol s 4:0 bio bolji od Vatrogasca iz Husaina. U Gornjoj Jelenskoj je Jelengrad izgubio od Frankopana iz Galdova s 1:6. Na tablici vodi Moslavac s 20 bodova.

          U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Strijelac je u Banovoj Jarugi bio bolji do Moslavine iz Donje Gračenice 6:0. U Donjoj Vlahiničkoj Ekonomik i Metalac iz Međurića odigrali su neriješeno, 1:1. U Jamaricama je Dinamo izgubio 1:2 od Šartovca. U Ilovi je Garić s visokih 0:18 poražen od Lokomotive iz Kutine. U Repušnici je Mladost s 2:0 pobijedila Matiju Gupca iz Kutine. Utakmica u Gornjoj Gračenici između Mladosti i Sloge iz Potoka nije odigrana jer domaćini nisu imali dostatan broj igrača. Na tablici s 22 boda vodi Lokomotiva.