Iz policijske bilježnice

Teško ubojstvo u Novskoj

Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke su u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Sisku proveli kriminalističko istraživanje zbog teškog ubojstva 39-godišnje žene.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je dana 31. kolovoza, u ranim jutarnjim satima, muškarac starosti 54-godine, kršeći izrečene mu mjere opreza, došao na radno mjesto žrtve, 39-godišnje žene te joj zadao više ubodnih rana te je na mjestu preminula.

Muškarac je nakon izvršenja kaznenog djela pobjegao s mjesta događaja, a pronađen je od strane policije na adresi prebivališta gdje je u sklopu hitne dokazne radnje utvrđeno kako je počinio suicid.

Na oba mjesta događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Krađa torbice s novcem iz automobila na odmorištu autoceste

U srijedu, 31. kolovoza, u jutarnjim satima na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, na odmorištu Donja Gračenica, nepoznati počinitelj je iz otključanog automobila nizozemskih nacionalnih oznaka ukrao torbu u kojoj se nalazio novac i bankovna kartica.

Od oštećene je zaprimljena kaznena prijava zbog krađe, a za kradljivcem se traga.

Krađa metalnih nosača s gradilišta

S utorka na srijedu, 30./31. kolovoza, u ulici Silvija Strahimira Kranjčevića u Kutini, nepoznati počinitelj je s gradilišta ukrao više metalnih nosača.

Od odgovorne osobe zaprimljena je kaznena prijava koja štetu procjenjuje na više tisuća kuna, a za kradljivcem se traga.