Započinju upisi u Dječji vrtić Ludina

Općinsko vijeće Velike Ludine na svojoj je 9. sjednici donijelo Odluku o davanju suglasnosti Dječjem vrtiću Ludina na Odluku o upisu djece za novu pedagošku godinu.

Kako ističe ravnateljica vrtića Tajana Lidmila, u osnovnu školu odlazi 9 mališana te u novu pedagošku godinu mogu upisati otprilike isti broj djece. Prijavnice za upis i popis potrebne dokumentacije objavljen je na internetskoj stranici vrtića.                    

Djeca se upisuju u cjelodnevni (desetosatni) program, poludnevni program (igra + ručak) te program predškole. Zahtjevi za upis djece u Dječji vrtić Ludina za jaslice i vrtić podnose se isključivo putem sustava e-Upisi  i to u razdoblju  od 12. – 20. svibnja 2022, a upis u program predškole, koji je prema Zakonu o predškolskom odgoju obavezan za svu djecu u godini dana prije polaska u osnovnu školu, a za djecu s teškoćama u razvoju i djecu romske nacionalne  manjine dvije godine prije polaska u školu, vrši se putem prijavnica koje su objavljene na internetskoj stranici vrtića www.dv.ludina.hr.

Prijavnica za upis djeteta u Program predškole koji je besplatan,  zajedno s ostalom potrebnom dokumentacijom, predaje se u Dječji vrtić Ludina najkasnije do 31.05.2022., putem e-maila : dvovl.vrtic@gmail.com, putem pošte na adresu: Dječji vrtić Ludina, Crkvena 2, Velika Ludina ili osobno svaki radni dan od 8-14 sati.