Skupština Lions cluba Popovača

“Godišnja izborna skupština LC POPOVAČA održana je dana 22.05.2022. te je uz redovan program rada te Plan akcija humanitarnog karaktera primljen i novi član.
Za novu predsjednicu izabrana je Sanja Kos koje je i prošle Lions godine izvršavala i obnašala istu dužnost.
Za slijedeću Lions godinu područja rada će akcijama obuhvaćati slijepe i slabovidne osobe, područje sprječavanja raka kod malodobnih osoba( djece) , pomaganje hranom i potrebitim socijalno ugroženim obiteljima sa područja Kutine i Popovače uz podršku CZSS Kutina, ekološke akcije kroz skupljanje baterija te sadnju zelenila na širem području grada te ostale akcije šireg spektra djelovanja na opću dobrobit šire zajednice.
Svečanim primanjem člana Nikice Katića klub LC POPOVAČA bogatiji je za još jednu humanitarno osviještenu osobu koja će svojim radom kroz klub te svojim znanjem i iskustvom pomagati sam rad kluba te cjelokupnu širu zajednicu. Sam Nikica Katić je već svojim djelovanjima u drugim Udrugama grada kroz humanitarne akcije koje je organizirao, pokazao interes za pomaganje kako djeci tako i zajednici u kojoj živi u radi.
Izuzetno sam sretna što smo bogatiji za jednog ovakvog člana kao što je Nikica i drago mi je da sa ga baš ja upoznala sa radom naše udruge te je pristao postati njenim članom.”
Predsjednica LC Popovača
Sanja Kos