Park prirode Lonjsko polje organizira Dan obitelji

Park prirode Lonjsko polje sutra organizira Dan obitelji. U svakome od tri posjetiteljska centra očekuje vas različit bogat program. U Krapju možete sudjelovati u tradicijskim igrama za cijelu obitelj, izraziti kreativnost na radionicama, najmlađi se mogu okušati u jahanju, zavrtiti se na starinskom vrtuljku, a nudit će se i plovidba balonom iznad Lonjskog polja. U Krapju vas očekuje i bogata gastro ponuda. Priprema se i kviz za cijelu obitelj, a cijeli program vodit će poznati voditelj i pjevač Saša Lozar.

U Repušnici osim potezanja užeta, skakanja u vrećama ili jahanja konja najmlađi će otkriti velike mađioničarske tajne i postati mali vatrogasci, a nakon toga svi mogu uživati u ribljim delicijama. U Čigoču će se održavati lutkarske radionice, a osim navedenog programa posjetitelji mogu unajmiti bicikle i kanue, saznati zanimljivosti o Lonjskom polju na edukativnim šetnjama te se provozati vlakićem, brodićem ili čamcima na solarni pogon.

Za navedeno je potrebna najava na 044 672 080.

Ako već niste, postanite korisnik E – dječje kartice Mudrice  i ostvarite dodatne pogodnosti za cijelu obitelj.

Inače, Međunarodni dan obitelji proglasili su Ujedinjeni narodi 1989. godine, a u svijetu je prvi put obilježen 15. svibnja 1994. godine pod sloganom “Obiteljski dan ne čine stvari nego srdačni odnosi roditelja i djece”.