Međunarodni dan obitelji u PP Lonjsko polje

Povodom Međunarodnog dana obitelji Javna ustanova Park prirode Lonjsko polje uz pomoć brojnih partnera organizirala je  nezaboravan obiteljski dan uz druženje, prirodu, izlet i brojne aktivnosti  u svoja tri posjetiteljska centra.

U nama najbližoj Repušnici uz igre za cijelu obitelj svi okupljeni mogli su uživati u glazbenom programu, vođenim edukativnim šetnjama, jahanju, te kreativnim radionicama, dok su najmlađi mogli otkriti i velike mađioničarske tajne te postali mali vatrogasci, ali i uživati u facepaintingu. Sve je bilo popraćeno i gastro ponudom – šaranom na rašljama.

U Krapju je bila upriličena središnja proslava, a uz već spomenute aktivnosti bilo je moguće uživati i u plovidbi balonom iznad Lonjskog polja, ali i kvizu za cijelu obitelj uz poznatog voditelja i pjevača Sašu Lozar.

Osim u prigodnom programu povodom tog dana, svi posjetitelji su mogli unajmiti bicikle i kanue, saznati zanimljivosti o Lonjskom polju na edukativnim šetnjama te se provozati vlakićem, brodićem ili čamcima na solarni pogon.

Uz odlično vrijeme, bila je to savršena prilika za uživanje u obiteljskom okruženju i zajedništvu.

Fotografije: KUD “Repušnica”, KUD “Moslavina”