Izaslanstvo Grada Popovače na obilježavanju Dana prijateljske općine Vitez

Izaslanstvo Grada Popovače predvošeno gradonačelnikom Josipom Miškovićem prošlog je tjedna nazočilo svečanoj sjednici Općinskog vijeća prijateljskog Viteza koja je održana 28. travnja u povodu obilježavanja Dana Općine Vitez.

Čestitajući svim građanima Viteza Dan njihove Općine, gradonačelnik Mišković je zahvalio načelniku Borisu Marjanoviću i njegovim suradnicima na gostoprimstvu izrazivši uvjerenje kako će se suradnja dviju lokalnih jedinica, osim na kulturnom i drugom društvenom planu, razviti i na gospodarskom odnosno ostalim segmentima gdje postoje potencijalne mogućnosti. Kako je naglasio, Vitežani mogu biti iznimno ponosni na dinamiku razvoja svoje sredine. U ime Grada Popovače gradonačelnik je čestitao i svima kojima su u okviru svečane sjednice dodijeljena javna priznanja općine Vitez za 2022. godinu.

U okviru ovog posjeta predstavnici gradske uprave su u pratnji kolega iz prijateljskog Viteza obišli i Franjevački samostan i crkvu sv. Franje Asiškog u Gučoj Gori na području Travnika.

Podsjećamo, Grad Popovača je Povelju o prijateljstvu i suradnji sa općinom Vitez potpisao u travnju 2014. godine.