Prvi gaming adventski kalendar

Božićno raspoloženje zavladalo je i u timu Poduzetničkog inkubatora PISMO. Zato su mjesec darivanja započeli gaming adventskim kalendarom na svojim društvenim mrežama, facebooku i instagramu. Svaki dan prosinca inkubator PISMO zajedno sa CGDA – Hrvatskom udrugom proizvođača videoigara dijeli steam key-eve za besplatno skidanje videoigara.

“Ujutro objavljujemo naziv igre i tijekom dana ljudi u komentare označavaju ljude kojima žele igru. Navečer se metodom slučajnog odabira proglašava pobjednik koji dobiva key za besplatno skidanje videoigre! Ovaj adventski kalendar poseban je iz nekoliko razloga – to je gaming adventski kalendar, prvi je takav u svijetu i obuhvaća najuspješnije hrvatske igre. Naš je cilj promovirati hrvatske videoigre, a kako to bolje učiniti ako ne mogućnošću da ih dijelimo svima željnima igranja. Zahvaljujemo se svim tvrtkama koje su se uključile u naš poziv i tako omogućili da provedemo ovo nagrađivanje! Nećemo otkriti koje igre koji dan izlaze, to će biti iznenađenje! Pratite nas i uključite se u nagradnu igru!”, poručuju iz PISMA.

Poduzetnički inkubator PISMO specijaliziran je za gaming industriju i sa svojih 65 start up-ova postao je najbrže rastući hrvatski inkubator.