Ravnateljici NPB dodijeljeno javno priznanje grada Ivanić-Grada

Povodom proslave obljetnice 150 godina statusa grada Ivanić- Grada prim. Marini Kovač, dr.med., ravnateljici Neuropsihijatrijske bolnice „Dr. Ivan Babrot“ Popovača dodijeljeno je javno priznanje Grada.

Marina Kovač na Visokoj školi Ivanić-Grad od samog začetka visoke škole sudjeluje u nastavi kao predavač. Nositeljica je nekoliko kolegija, a uz nju u nastavi sudjeluju i stručni suradnici ove ustanove budući da je ona partner odnosno nastavna baza Visoke škole Ivanić-Grad za preddiplomski stručni studij fizioterapije.

Prilikom svečane sjednice i uručenja priznanja prim. Kovač istaknula je kako je zadovoljna što je kao predavač u suradnji sa ostalim predavačima iz bolnice mogla svoje znanje, stručnost i iskustvo prenijeti mladim ljudima, studentima, budućim fizioterapeutima. Ovo priznanje znači joj mnogo kao potvrda dugogodišnjeg rada, a tako i ustanovi iz koje dolazi te njenim suradnicima u predavanjima i stručnoj praksi. To je također poticaj da sve što će ubuduće se raditi da se radi još i bolje.