U OŠ Popovača premijerno prikazani filmovi u sklopu projekta “Otisak”

U Osnovnoj školi Popovača održana je premijera filmova koje su snimili učenici na filmskim i animacijskim radionicama u sklopu projekta „Otisak“.

„U okviru provedbe projekta „Otisak“ više od 150 učenika OŠ Popovača bilo je uključeno u različite projektne aktivnosti, radionice senzibilizacijske radionice, radionice jačanja kapaciteta za provedbu javnih kampanja i akcija u zajednici, radionice hrvatskog znakovnog jezika, Brailleovog pisma i mobilnosti pomoću bijelog štapa i psa vodiča. U partnerstvu s udrugom Bacači sjenki održane su filmske i animacijske radionice koje su se zbog pandemije održavale uživo, online i kombinirano što je bilo prilično izazovno“- naglasio je obraćajući se okupljenim sudionicima projekta i njihovim roditeljima te gostima zamjenik ravnatelja Darko Rakić, koji je zajedno sa kolegicama mentoricama Manuelom Kujundžić i Majom Hainc, u okviru ovog predstavljanja rezultata njihova rada na projektu, učenicima uručio prigodna priznanja.

Premijeru je pratio i gradonačelnik Josip Mišković čestitajući učenicima i mentorima na uspješno provedenim aktivnostima te pohvalivši njihov predan rad i angažman na EU projektima.