ŠNK Jelengrad pobjednik 2. ŽNL

ŠNK Jelengrad pobjednik je 2. Županijske nogometne lige. Posljednjoj utakmici sezone protiv ŠNK Sloga Potok, koju su igrači iz Gornje Jelenske dobili rezultatom 4:3, nazočili su gradonačelnik Popovače Josip Mišković, predsjednik Nogometnog središta Kutina Mirko Letić te predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Popovače Željko Kasik.

„Najveći je ovo uspjeh ŠNK Jelengrad u posljednjih 15-ak godina, a činjenica da je ostvaren sa vlastitim igračima, čini ga još i snažnijim. Kao dopuna ovom uspjehu ističe se i ulazak u polufinale Kupa Hrvatske za Sisačko- moslavačku županiju“- istaknuo je s iznimnim ponosom predsjednik ŠNK Jelengrad Zlatko Medaković.

Tom prilikom gradonačenik Josip Mišković čestitao je igračima ŠNK Jelengrad istaknuvši kako će ih Grad pratiti i u 1. ŽNL te kako će se i dalje ulagati u uređenje njihovih prostora i samog igrališta.

„Nakon što je Grad nedavno riješio imovinsko-pravne odnose, pristupilo se procesu formiranja parcele a sada slijede i uređenje i opremanje svlačionica, sanitarnih čvorova, te nabavka klupa i stolova za potrebe održavanja radnih sastanaka ali i druženja nakon utakmica. Na ovom igralištu radi se i projekt osvjetljenja, tako da će igrači ovoga kluba i mještani koji ga koriste za rekreaciju, prilike imati trenirati i igrati utakmice i u večernjim terminima.“ – rekao je gradonačelnik Mišković.