Kandidat za župana Ivan Celjak obišao Moslavinu

Ivan Celjak, kandidat za župana koalicije HDZ-HSLS-HSS-HSP-HKS-HNS- HSU prošloga je tjedna posjetio gradove Kutinu i Popovaču te Općinu Velika Ludina. Prilikom druženja s građanima i lokalnim čelnicima razgovarao je o novom smjeru razvoja i pozitivnim promjenama u županiji. Istaknuo je kako naša županija zaslužuje najbolje te kako ga raduje činjenica da se u politici okuplja sve više mladih ljudi koji žele promjene na bolje u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Zahvalio je građanima koji su prepoznali program koalicije u prvom krugu izbora, te najavio kako će nakon 30.svibnja suradnja biti intenzivnija i konkretnija.

„Nismo se osvrtali na prošlost nego smo okrenuti budućnosti, razgovarali smo o županiji u kakvoj želimo živjeti. Županiji koju želimo razvijati kao mjesto poželjno za stanovanje, rad, turističku destinaciju, županiju po mjeri mladih obitelji, mirnom domu osoba u zlatnim godinama.

Nakon tragedije koja nas je zadesila imam osjećaj da smo izašli još jači i uporniji da stvari okrenemo na dobro i krenemo u jedan novi ali pravi početak.

Svima vama koje smo susretali želim zahvaliti. Hvala na svakoj riječi podrške i prijedlozima koje ste uputili i kojima ste me inspirirali da dobro u koje vjerujem prenesem u program za dobrobit cijele zajednice.

I zaista je istina da zajedno možemo učiniti puno više.“ – zaključio je kandidat za župana Ivan Celjak.

U prvom krugu lokalnih izbora osvojio je 48,57 %, odnosno ukupno 32 410 glasova birača. U Gradu Kutini dobio je potporu 41,05% birača, u Popovači 48,45%, a u Velikoj Ludini 45,50% birača.