Brigljević i Ćosić napustili Domovinski pokret

Donedavni predsjednik županijske podružnice Domovinskog pokreta Milan Brigljević i predsjednik ogranka Domovinskog pokreta u Petrinji Petar Ćosić, odlučili su napustiti Domovinski pokret Miroslava Škore.

Kako navode u svom priopćenju, razlozi izlaska su neprihvatljivo niska razina komunikacije, prijetvornost i licemjerje u odnosima među članovima Domovinskog pokreta u Sisačko-moslavačkoj županiji te podržavanje takvog ponašanja od strane nekih odgovornih u stranci.

„Nametani su nam ljudi, rađeno nam je iza leđa i na kraju, rezultat tih aktivnosti je nepovjerenje prema Milanu Brigljeviću, koji je unatoč ponudi da nosi listu Domovinskog pokreta i bude kandidat za župana odlučio otići. Kako je slično doživljavao i Petar Ćosić, kojemu je isto tako nuđeno da nosi listu i bude kandidat za gradonačelnika u Petrinji, odlučio je otići jer bi kasnije i onako kreativan rad bio nemoguć uz stalno poticanje problema i miješanje u rad lokalnih organizacija“, ističu u svom priopćenju Brigljević i Ćosić.

Nakon detaljne raščlambe i rekapitulacije svih događaja i aktivnosti, Petar Ćosić i Milan Brigljević su donijeli odluke da će  radije prestati s političkom aktivnosti nego nastaviti borbu u okružju  ideologije bez sadržaja, frustracije, mržnje i neshvatljivo niske razine političke komunikacije u županijskoj organizaciji. Poručuju kako će svoj rad nastaviti kao nezavisni vijećnici u Županijskoj skupštini Sisačko-moslavačke županije.