U Velikoj Ludini osnovana podružnica HSP-a

Hrvatska stranka prava u Sisačko moslavačkoj županiji osnovala je još jednu podružnicu. U Velikoj Ludini održan je izborni zbor podružnice na kojem je izabrano čelništvo.

„U HSP su pristupili Dario Hegel i Dražen Kralj, bivši članovi  Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević, čime je stranka došla na trag projekta “HSP DOM SVIH PRAVAŠA”  i zajedničkog političkog rada i djelovanja  cijelog pravaškog korpusa u Hrvatskoj“ – istaknuto je iz vodstva stranke.

Za predsjednika podružnice HSP Velika Ludina izabran je Dario Hegel koji je ujedno i vijećnik u  Županijskoj skupštini Sisačko moslavačke županije, a za dopredsjenike su izabrani Dražen Kralj, zamjenik načelnika Općine Velika Ludina i Mario Novak. Za tajnicu podružnice je izabrana Ana Šiprak-Lomnicki, a za rizničara Josip Marković. Za članove Izvršnog odbora izabrani su: Marica Sliško, Dražen Pleše, Dražen Rundek i Jurica Đudarić.

U Nadzorni odbor podružnice izabrani su: Dario Kipson (predsjednik), Marin Lidmila i Tomislav Vejin.

„Želimo naglasiti da su Ana Šiprak-Lomnicki i Jurica Đudarić vijećnici u Općinskom vijeću Velike Ludine, pa ovim činom  HSP postaje “parlamentarna” stranka u ovoj općini. Čelništvu naše nove podružnice želimo uspješan rad. Bog i Hrvati! “ – poručuju iz HSP-a.