U Tehničkoj školi Kutina provedena akcija „Poštujte naše znakove“

Jučer, 5. studenoga, prema preporuci Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije uz poštivanje svih epidemioloških mjera i uputa, u Tehničkoj školi Kutina, u okviru Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa provedena je akcija „Poštujte naše znakove“, koje je nositelj Ravnateljstvo policije i Policijska uprava sisačko-moslavačka.
Svojom nazočnosti akciju su upotpunili tajnik Tehničke škole Kutina, Branimir Petravić i predstavnik/vlasnik Auto škole „GAZELA“ iz Kutine.


Jučerašnjom akcijom naziva „Sigurna vozačka dozvola“ koja je za cilj imala senzibilizaciju djece o važnosti poštivanja prometnih propisa te sigurno ponašanje u prometu s naglaskom na svijest o negativnom utjecaju alkohola na vozačke sposobnosti, provedena je preventivna aktivnost „Znanjem do vozačke dozvole“.
Održana je edukativna radionica i kviz „Znanjem do vozačke dozvole”, u kojim je sudjelovalo 18 učenika završnih razreda Tehničke škole Kutina. 
Kandidat koji se pokazao najboljim u kvizu znanja i bio najspretniji na poligonu, predstavnik/vlasnik Auto škole „GAZELA“ iz Kutine Damir Krznarić uručio je vrijednu nagradu – besplatno polaganje vozačkog ispita.
Partneri u ovom projektu bili su: Agencija Art Hill iz Zagreba, Status M i Auto škola „GAZELA“ iz Kutine.