Tradicionalno druženje umirovljenika 80 plus

Udruga umirovljenika Grada Kutine organizirala je tradicionalno druženje umirovljenika koji su navršili više od 80 godina. „Ovo je posebna godina u uvjetima pandemije korona virusa pa se druženju odazvalo manje od očekivanog broja umirovljenika. Oni koji su bili prisutni strogo su pazili na pridržavanje svih epidemioloških mjera o kojima smo vodili brigu“, rekao je predsjednik Udruge Josip Prajner koji je pozdravio prisutne i ukratko predstavio rad udruge i u ovoj teškoj godini za umirovljeničku populaciju.


 U prisutnosti prof. Ante Juretića, članovi Ogranka MH Kutina Ivan Masnec i Marija Troha izveli su dijelove kazališnih predstava koje je napisao prof. Juretić, a koje su nasmijale sve prisutne budući da je riječ o komedijama koje najbolje razumiju upravo građani treće životne dobi.


  Umirovljenicima su na kraju druženja podijeljeni pokloni, sukladno tradiciji, te je izražena nada da će se u budućnosti izgraditi dom za starije i nemoćne koji je Kutini prijeko potreban. Predsjednik udruge svim je umirovljenicima poželio sretnu predstojeću godinu za koju se svi nadaju da će biti bolja od 2020. koja će biti zabilježena kao godina pandemije korona virusa.