Sportski vikend – rezultati utakmica

U subotu su igrane prvenstvene utakmice u natjecanjima nogometaša. Izdvajamo rezultate moslavačkih klubova. Kutinska Moslavina je gostovala u Velikoj Gorici i s momčadi Gradići odigrala neriješeno, 2:2. Moslavina je trenutno sa 17 bodova na 9. mjestu 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Sokol je u Velikoj Ludini sa 3:1 pobijedio Vatrogasca iz Husaina, Voloder je izgubio od Libertasa iz Novske sa 2:4. Utakmice Moslavca iz Popovače i Dinama iz Osekova su odgođene. Na tablici vodi Libertas iz Novske sa 24 boda.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi odigrano je 7. prvenstveno kolo. U Kutini je Matija Gubec odigrao neriješeno sa Šartovcem, 2:2. U Jamaricama je Dinamo pobijedio Naftaplin iz Strušca sa 5:1. U Gornjoj Gračenici je Mladost pobijedila Moslavinu iz Donje Gračenice sa7:1. U Kutini je Lokomotiva bila bolja od Ekonomika iz Donje Vlahiničke sa 3:1. U Ilovi je Garić pobijedio Slogu iz Potoka sa 2:0. Utakmica u Banovoj Jarugi između Strijelca i Jelengrada iz Gornje Jelenske je odgođena. Na tablici vodi Šartovac sa 19 bodova.(I.G.)