Sportski vikend

Ovog vikenda igraju se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. Rukometaši kutinske Moslavine gostuju u subotu, 7. studenoga, u Prelogu kod istoimene momčadi. Moslavina je sa 10 bodova na 2. mjestu tablice Prve hrvatske rukometne lige Sjever.
Nogometaši kutinske Moslavine u subotu u 14 i 30 sati na Gradskom stadionu u Kutini dočekuju momčad Stubice iz Donje Stubice. U nedjelju, 8. studenoga, od 10 i 12 sati kadeti i juniori Moslavine igraju u Kutini protiv momčadi Trešnjevke iz Zagreba.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se u Topuskom sastaju Topusko i Voloder, u Husainu Vatrogasac i Moslavac iz Popovače te u Topolovcu TŠK i Sokol iz Velike Ludine. U nedjelju u Osekovu igraju Dinamo i Lekenik.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u nedjelju se sastaju: u Strušcu Naftaplin i Sloga iz Potoka, u Donjoj Vlahiničkoj Ekonomik i Matija Gubec iz Kutine, u Gornjoj Jelenskoj Jelengrad i Garić iz Ilove, u Donjoj Gračenici Moslavina i Metalac iz Međurića, u Jamaricama Dinamo i Lokomotiva iz Kutine, u Gornjoj Gračenici Mladost i Strijelac iz Banove Jaruge. Momčad Šartovca je slobodna.
Prema preporukama Nacionalnog i Žuapnijskog stožera sva sportska natjecanja održavaju se bez prisutnosti gledatelja.