Sportski vikend 21. i 22. 11.

Ovog vikenda igraju se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. Rukometaši kutinske Moslavine u subotu, 21. studenoga, gostuju u Osijeku kod istoimene momčadi. Moslavina je trenutno, uz jednu odgođenu utakmicu, s 12 bodova na 2. mjestu Prve hrvatske rukometne lige Sjever.
Nogometaši kutinske Moslavine, u sklopu 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb, u subotu na gradskom stadionu u Kutini dočekuju momčad Ravnica iz Zagreba. Juniori i kadeti Moslavine gostuju u Karlovcu kod momčadi Ilovca.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se sastaju u Velikoj Ludini Sokol i Radnik iz Majura, u Lekeniku Lekenik i Vatrogasac iz Husaina te u Sisku Metalac i Dinamo iz Osekova. U nedjelju igraju u Gornjoj Jelenskoj Voloder i Frankopan iz Galdova.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u nedjelju, u posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva, sastaju se: u Kutini Lokomotiva i Naftaplin iz Strušca, u Međuriću Metalac i Strijelac iz Banove Jaruge, u Ilovi Garić i Mladost iz Gornje Gračenice, u Šartovcu Šartovac i Moslavina iz Donje Gračenice, u Potoku Sloga i Jelengrad te u Kutini Matija Gubec i Dinamo iz Jamarica. Sve utakmice županijskih liga počinju u 13 sati.