Sportski rezultati

Rukometaši kutinske Moslavine proteklog su vikenda doživjeli prvi poraz u jesenskom dijelu natjecanja u Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi Sjever. Na gostovanju u Osijeku izgubili su od istoimene momčadi sa 34:28. Moslavina je sa 12 bodova i dalje na drugom mjestu tablice. Iduće subote, 28. studenoga, u velikoj dvorani Sportskog centra u Kutini dočekuje momčad Maksimir Pastela iz Zagreba.

          Poraz su doživjeli i nogometaši kutinske Moslavine. Na domaćem terenu izgubili su od momčadi Ravnice iz Zagreba sa 1:3. Moslavina je sa 21 bodom trenutno na 10. mjestu Četvrte hrvatske nogometne lige Središte Zagreb. Iduće subote Moslavina gostuje u Rugvici kod momčadi Save.

          U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Sokol je u Velikoj Ludini sa 3:7 izgubio od Radnika iz Majura. U Sisku su Metalac i Dinamo iz Osekova igrali neriješeno, 1:1. U Gornjoj Jelenskoj Voloder je pobijedio Frankopana iz Galdova sa 3:2. Na tablici vodi Topusko sa 30 bodova.

          U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u Kutini je Lokomotiva sa 2:1 pobijedila Naftaplin. U Međuriću je Metalac sa 5:1 bio bolji od Strijelca iz Banove Jaruge. U Ilovi je Garić poražen od Mladosti iz Gornje Gračenice sa 3:8. Šartovac je s visokih 10:3 porazio Moslavinu iz Donje Gračenice. U Potoku je Sloga poražena od Jelengrada iz Gornje Jelenske sa 3:7. Utakmica u Kutini između Matije Gupca i Dinama iz Jamarica nije odigrana jer gosti nisu doputovali. Na tablici vodi Jelengrad sa 30 bodova. (IG)