Sportski rezultati

Juniori i kadeti Moslavine igrali su protiv momčadi Trešnjevke iz Zagreba. Juniori su pobijedili sa 3:2 dok su kadeti igrali neriješeno, l:1.

          Zbog pandemije odgođene su utakmice Prve županijske nogometne lige između Topuskog i Volodera, Vatrogasca iz Husaina i Moslavca iz Popovače te Lekenika i Dinama iz Osekova. Od moslavačkih klubova igrao je samo Sokol iz Velike Ludine koji je u gostima u Topolovcu pobijedio TŠK sa 0:2. Na tablici vode Libertas i Topusko sa po 27 bodova.

          U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi utakmicu nisu odigrali Jelengrad iz Gornje Jelenske i Garić iz Ilove jer gosti nisu skupili dovoljno igrača. U Strušcu je Nafaplin sa 4:3 bio bolji od Sloge iz Potoka, u Donjoj Vlahiničkoj Ekonomik je izgubio od Matije Gupca iz Kutine sa 1:3, u Donjoj Gračenici Moslavina je izgubila od Metalca iz Međurića sa 3:4, u Jamaricama je Dinamo sa 1:0 pobijedio Lokomotivu iz Kutine. U Gornjoj Gračenici Mladost je s visokih 20:1 pobijedila Strijelac iz Banove Jaruge koji je nastupio sa 9 igrača. Na tablici vode Jelengrad i Metalac sa po 21 bodom.(I.G.)