ŠIK 2020. – besplatne projekcije četvrtkom u POU Kutina

Novi projekt POU KT pod nazivom ŠIK sufinancira Hrvatski audiovizualni centar i omogućuje nam besplatno kino četvrtkom tijekom 11. mjeseca preciznije od 29. listopada do 26. studenog.
„Projektom smo željeli ponuditi kvalitetne i besplatne sadržaje medijske kulture školama i vrtićima, no na žalost, zbog situacije s koronavirusom škole imaju zabranu organiziranog dolaska u kino. POU Kutina želi iskoristiti dobivena sredstva od HAVC-a i realizirati ovaj projekt, naravno u skladu sa svim propisanim epidemiološkim mjerama, te pružiti mogućnost besplatnog dolaska u kino i dodatnih edukacija svakome tko voli i cijeni medijsku kulturu“, rekla je Jasminka Molnar.
Dosad je prikazan film Čudo, a večeras (5. studenog) će biti prikazan film Mali princ s početkom u 18 sati. Nakon filma posjetitelji će imati priliku porazgovarati sa Goranom Šporčićem voditeljem popularne filmske družine OŠ Stjepana Kefelje. „Filmovi su pomno birani i vrlo poučni, tu su dva animirana crtića, filmovi za adolescente i obitelji, a više o filmovima dostupno je na našoj mrežnoj stranici“, zaključila je Jasminka Molnar. Ulaznice se mogu rezervirati u tajništvu POU Kutina, putem maila kultura@pou-kutina.hr ili na broj telefona 044/682-318.