Grad Popovača isplaćuje božićnice umirovljenicima sa mirovinom do 2.000 kuna i starijima od 65 bez prihoda

Grad Popovača je umirovljenicima s prebivalištem na ovom području čija ukupna mirovina, uključujući i inozemnu mirovinu, ne prelazi iznos od 2.000,00 kuna mjesečno te građanima starijima od 65 godina koji nisu korisnici mirovine niti zajamčene minimalne naknade, osigurao isplatu jednokratne novčane potpore- božićnice u iznosu od 300,00 kuna.

Kako bi se ostvarilo pravo na jednokratnu novčanu potporu- božićnicu, potrebno je dostaviti ispunjeni Obrazac Zahtjeva uz tražene priloge osobno u zgradu Gradske uprave na adresi Trg grofova Erdodyja 5, Popovača, radnim danom u vremenu od 07 do 15 sati, ili putem e-maila na adresu: sandra.horvat@popovaca.hr, i to u razdoblju od 30. studenog do najkasnije 09. prosinca 2020. godine.

Isplata jednokratne novčane potpore- božićnice vršit će se tijekom mjeseca prosinca na tekući račun umirovljenika. Isplata božićnice putem poštanske uputnice vršit će se isključivo u slučaju da osoba nema otvoren tekući račun ili mu je isti u blokadi.

Sve dodatne informacije dostupne su na broj telefona 044/ 679 750 ili putem e-mail adresa: grad@popovaca.hr i sandra.horvat@popovaca.hr.