Vanja Burmudžija i Anđelina Filipović – zlato s DP u kickboxingu

U subotu 17.10. u  Omišu je održano  državno prvenstvo u kickboxingu. Natjecalo se u pet sportskih disciplina – low kick (seniori), point fighting (kadeti mlađi), light contact (kadeti stariji) i kick light (juniori). Kutinčani su nastupili u dobnim skupinama Mk i Sk. Na samom prvenstvu nastupilo je 314 natjecatelja iz 48 klubova.

Vanja Burmudžija je stigao do zlatne medalje pobjedama nad: Ivan Pelaka (Marijan) 3:0; Franko Šarić (Pit Bull) 3:0; Emanuel Sorup (Draga) 3:0. Vanja je do pobjeda došao velikom sigurnošću i odličnim tehnikama kojima protivnici jednostavno nisu mogli parirati.
Anđelina Filipović u skupini – 47kg point fighting je apsolutno nadmašila svoje protivnice pokazavši svoju izvrsnu tehniku i snalažljivost u borbi. Pobijedila je u polufinalu Luciju Tokić (Velebit) s 11:3.  U finalu je svladala Magali Paliska 15:7.

U skupini – 37 kg. PF odlična Inga Štajcer izgubila je na bod od natjecateljice iz Ivanić Grada (Leone Ravlić) s 9:8. Laura Horvat je izgubila četvrt finale od Antee Glavaš (Sušak) s 2:11. Mateo Šepek natjecao se vrlo dobro, no nije uspio dalje od četvrtine finala. U 1/8 je pobijedio Matej Vukdelija (Lotos) 10:7; ¼ Matej Žamarija (Jastreb) 0:10.
Natjecatelje je vodio trener kluba Dalibor Burmudžija.