Održan sastanak umrežavanja članova LPZ-a

Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije SIMORA održala je sastanak umrežavanja, po projektu Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji, u predivnim novim prostorima Poduzetničkog inkubatora Sisak (PISAK).

Sastanku su prisustvovali partneri u projektu s područja Sisačko-moslavačke županije te predstavnici Požeško-slavonske, Šibensko-kninske, Brodsko-posavske, Zagrebačke, Karlovačke i Varaždinske županije.

Voditeljica projekta Inovativnim pristupom do zapošljavanja u govorila je o provedenim i planiram aktivnostima projekta te o ostvarenim ciljevima projekta. Također, svoje su projekte predstavili i partneri.  Naime, svaki projekt zanimljiv je na svoj način, a svima je zajedničko što potiču zapošljavanje ranjivih skupina (žene, mladi, osobe s invaliditetom).

„Sretni smo što je sastanak umrežavanja, unatoč izazovnim razdoblju u kojem se svi nalazimo, i više nego uspješno održan. S veseljem očekujemo novi sastanak i druženje te se radujemo vidjeti daljnje aktivnosti uspješnog zapošljavanja ranjivih skupina“ – poručili su iz SIMORA-e.