Čestitka župana Ive Žinića

U povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja sisačko-moslavački župan Ivo Žinić uputio je čestitku sljedećeg sadržaja:

U prigodi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 25. obljetnice Vojno redarstvene operacije „Oluja“ s ponosom se sjećamo 5. kolovoza 1995. godine, dana kada je hrvatski narod pod hrvatskim stijegom krenuo u završno ostvarenje stoljetnog sna o stvaranju samostalne i demokratske Republike Hrvatske. Završetkom veličanstvene Vojno redarstvene operacije „Oluja“ taj san je i ostvaren.

U spomen na taj veliki dan upućujem, s predsjednicom Županijske skupštine Ivankom Roksandić i svim suradnicima, iskrene čestitke za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 25. obljetnicu Vojno redarstvene operacije „Oluja“.

S dubokim poštovanjem prisjećamo se i odajemo počast svim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima i civilima, koji su svoje živote trajno utkali u slobodu i neovisnost samostalne i suverene Republike Hrvatske.