Čestitka gradonačelnika Zlatka Babića uz Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Uz Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić uputio je čestitku slijedećeg sadržaja:

Drage naše sugrađanke i sugrađani, dragi hrvatski branitelji!

Slaveći Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja, Hrvatska s ponosom obilježava 25. godišnjicu vojno-redarstvene operacije Oluja.

Dan kada je prije 25 godina u vojno-redarstvenoj operaciji Oluja Hrvatska vojska oslobodila okupirani Knin i ostvarila veliku pobjedu koja je donijela slobodu okupiranim hrvatskim krajevima, stvorili smo pretpostavke za trajan mir i potvrdili dugo sanjanu neovisnost Hrvatske.

Danas s izrazitim poštovanjem i zahvalnošću odajemo počast svim hrvatskim braniteljima, obiteljima poginulih, nestalih i stradalih, a posebno onima koji su položili svoje živote kao i onima koji su patili, borili se i žrtvovali za bolju budućnost svih nas i koji su svojom žrtvom otvorili put prema sigurnom i mirnom razvitku naše zemlje.

U ime Grada Kutine, mojih suradnika i u svoje ime od srca Vam čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja!