Online tržnica Sisačko-moslavačke županije

U sjedištu Sisačko-moslavačke županije župan Ivo Žinić predstavio je Online tržnicu. Tom prilikom naglasio je župan kako je online tržnica Sisačko-moslavačke županije nastala kao želja za pomoć proizvođačima u plasmanu njihovih proizvoda, ali i mogućnost građana za dostupnost kvalitetnog i domaćeg. Izrađena platforma na jednom mjestu povezuje ponudu i potražnju te stanovnicima naše županije omogućuje kupnju domaćih proizvoda, a sve u svrhu kvalitetnijeg življenja.

Platformu online tržnice u potpunosti besplatno je izradila tvrtka MARACOM d.o.o. sa sjedištem u Sisku te je kao gotovu platformu donirala Sisačko-moslavačkoj županiji koja će i upravljati istom.

Online tržnica, jednostavna je i pristupačna i trenutno broji preko 60 kategorija proizvoda koji se proizvode unutar Sisačko-moslavačke županije, uključujući mliječne proizvode, napitke, voće i povrće, mesnate proizvode, prirodnu kozmetiku i slično. Također, online tržnica pruža mogućnost lakog umrežavanja s poljoprivrednicima širom naše županije potpuno besplatno.